Квинтетът – Жана Бергендорф, Владо Михайлов от Сленг и Георги Симеонов

...
Квинтетът – Жана Бергендорф, Владо Михайлов от Сленг и Георги Симеонов
Коментари Харесай

Браво! България Е Сигурен Финалист На „евровизия“

Квинтетът – Жана Бергендорф, Владо Михайлов от Сленг и Георги Симеонов и американците Джони Мануел и Трей Кембъл, представящ България на Евровизия, води страната ни на сигурен край, който ще се организира тази събота.
 Останите девет сигурни финалисти са  Австрия, Естония, Кипър, Литва, Израел, Чехия, Албания, Финландия и Ирландия.Припомняме, че българската група безусловно взриви многохилядната аудитория в Лисабон на първия полуфинал на музикалния конкурс довечера. България се показа под номер 10.

Петимата реализатори от специално основаната за състезанието група – Екоинукс /Еquinox/ бяха безкомпромисни във вокален и театрален проект. Песента, с която страната ни се се бори за короната, се споделя „Bones“, а галактическото ѝ наличия прати в нова галактика освен публиката в Лисабон, само че и милионите фенове пред дребния екран.

От показаните довечера страни на край ще отидат едвам 9, приключението ще приключи за 10 от участниците.  ще отпаднат. вечер е първият полуфинал на състезанието Евровизия 2018.

За да поддържат българския участник, сънародниците ни зад граница трябваше да гледат малкия екран в страната, в която живеят и да следват посочените указания и телефонни номера, с цел да гласоподават.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР